середу, 31 березня 2021 р.

Тиждень дитячого читання ! Середа для розумників

 Сьогодні,  в останній день березня, у нас була «розумна» середа. Дітям, які відвідували бібліотеку в цей день, пропонувалося взяти найпершу книжку, яка «впала в око» з нашої книжкової виставки «Знайомтесь, нові книжки», де представлені нові книги від # Український інститут книги. Ми сьогодні знайшли справжніх розумників і допитливиків. Найбільше, що цікавить – це книга серії «Думай як», а саме – «Думай як Шерлок Голмс» від Карло Карзан. Діти не просто знайомилися з книгою, а й пробували «тренувати мозок», як радить книжка, яка і містить геніальні завдання від майстра дедукції.


Не меншим успіхом користувалися сьогодні і «мотиваційні» книжки  серії «Видатні особистості». Найбільшу цікавість викликали книги про Ілона Маска, Волта Діснея та Кузьму Скрябіна  (про Кузьму читала мама шестикласника Олексія,  в той час, коли син «тренував мозок» разом із Шерлоком Голмсом).




 «Візуальна збірка див природи  Світ природи» від Аманди Вуд зацікавила нашу   девятикласницю Анюту, яка мріє отримати фах зоолога.


Ми щиро вдячні # Український інститут книги за такі прекрасні новинки, які мотивують, розвивають та повнять кругозір наших малих та юних читачів.

Немає коментарів:

Дописати коментар

    Бібліовізит: Краєзнавча година: « В об’єктиві Нова Каховка» У кожного куточка на земній кулі є свої ознаки, що визначають його своєр...