понеділок, 22 березня 2021 р.

 

PRO-сування книг від Українського інституту книги

Засвоюємо ази дистанційного спілкування! Для бібліотекарів МБ для дітей та юнацтва  немає нічого неможливого. От сьогодні, 22 березня  ми долучилися до онлайн-освіти учнів академічного ліцею «СПЕКТР». Бібліотекарі відділу обслуговування читачів-учнів 5-9 класів провели дистанційну годину спілкування з учнями 7-А та 8-Г класів.

Темою такого незвичного спілкування стали нові книжки від Українського інституту книги, які бібліотека отримала у лютому. Бібліотекарі Ольга Носенко та Ірина Василенко поспілкувалися із семикласниками, розповівши їм про художні та пізнавальні новинки відділу та  провівши  літературну вікторину, на яку діти відповіли «на відмінно», проявивши зацікавленість та активність.



З восьмикласниками спілкувалася провідний бібліотекар відділу Наталія Жаданова. Дуже хочеться відмітити уважність дітей, їх правильні відповіді на запитання тестів.  І хоч формат був для нас незвичний, ми змогли показати дітям і презентацію, і книжки. Тішить те, що і восьмикласники, і семикласники задавали питання, тобто, ми мали зворотній зв'язок у нашому онлайн-спілкуванні.  


Звичайно, що ми запросили дітей до нас, у бібліотеку, розповіли про свій графік роботи і дуже сподіваємося побачити їх у себе, у відділі. Новенькі книжки чекають їх на своє перше побачення! Дякуємо Наталії Василівні Верішко за організовану зустріч, класним керівникам Юлії Валентинівні та Оксані Вікторівні за «лікбез» в онлайн-спілкуванні та проявлену увагу. І особлива подяка усім учням, які слухали нас по той бік  екрану. Сподіваємося, що зможемо поспілкуватися з ними не тільки онлайн, адже у нас ще багато новин і ще багато нових книжок!

Немає коментарів:

Дописати коментар

    Бібліовізит: Краєзнавча година: « В об’єктиві Нова Каховка» У кожного куточка на земній кулі є свої ознаки, що визначають його своєр...