неділю, 21 березня 2021 р.

 

Хто більше читає, той багато знає.

                                                                           Книги – морська глибина:

                                                        Хто в них пірне аж до дна,

                                                        Той, хоч і труду мав досить

                                                         Дивнії перли виносить.

                                                                                     Франко І.Я.

21 березня в МБ для дітей та юнацтва на абонементі старшого відділу читачів 5 – 9 класів відбулося засідання клубу «Читацький кемпінг для Всезнайок». Сьогодні темою засідання стало « Літературне дежа- вю «Хто більше читає, той багато знає».    

                                                                  


   
 
Книга – одне з найбільших чудес, створене людиною. Ми знайомимось з нею ще задовго до школи і не розлучаємося протягом усього життя. З тих пір коли люди навчились писати, вони всю свою мудрість довірили книгам. Книги відкривають нам світ, допомагають заглянути в минуле та майбутнє. Сьогодні важко уявити життя без книги, адже чим більше їх читає людина тим освіченішою стає і розумнішою.  Сьогодні до бібліотеки прийшли саме такі читачі , які люблять читати, читають багато та з задоволенням.  Це – наші волонтери, переможниці багатьох конкурсів Варя Косован, Ангеліна Басова,  «молоде» покоління Маргаритка Басова та Анна Федорко – постійний гість кожного засідання клубу.




Бібліотекар Ольга Носенко, у розмові з дітьми подякувала їм за любов до книги, бо, саме завдяки читанню наших активних читачів та їх участі у конкурсах, наша бібліотека у цьому році отримала дуже багато нових книг від Українського інституту книги. Саме серед цих новинок дівчатка і вибрали собі книги для читання та дали майже усі правильні відповіді на питання літературної вікторини. Тож, «Хто більше читає, той багато знає!»


Немає коментарів:

Дописати коментар

    Бібліовізит: Краєзнавча година: « В об’єктиві Нова Каховка» У кожного куточка на земній кулі є свої ознаки, що визначають його своєр...