пʼятницю, 26 лютого 2021 р.

Онлайн BOOK – флеш:Три причини прочитати… (з циклу «12 місяців – 12 книг»)

 У січні « ПЕТРИК І ФОНТАНИ»

Причина 1!

За даними Міністерства соцполітики, в Україні живе понад два з половиною мільйони людей з інвалідністю. Із них 168 тисяч – це діти. Діти, які лише нещодавно отримали право навчатися на рівних зі своїми однолітками у звичайних школах.

Різні, але рівні: це і є головна філософія інклюзивного навчання.

Мета інклюзії в освіті полягає у ліквідації соціальної ізольованості (виключення), що є наслідком негативного ставлення до поняття різноманітності.

Причина 2 !

Аутизм більш поширений, ніж синдром Дауна, тому рідкісним назвати його навряд чи можна. За даними Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ), 1 дитина зі 160 страждає розладом аутистичного спектру. В Україні зареєстровано понад 7 тисяч таких дітей

Причина 3 !

Поруч із нами ростуть незвичайні діти, їх називають «дітьми дощу»: вони грають з предметами не так, як більшість, вони радіють іншому. Для них не існує норм і правил, звичних для нас, їм незрозуміло і нецікаво те, що роблять звичайні дівчатка та хлопчики. У них свій, закритий для сторонніх світ, але їм дуже потрібна наша допомога, підтримка і розуміння. 

#Новокаховська_міська_бібліотека_для_дітей_та_юнацтва

#три_причини_прочитати

#читання_для_бібліотусійчат

Немає коментарів:

Дописати коментар

    Бібліовізит: Краєзнавча година: « В об’єктиві Нова Каховка» У кожного куточка на земній кулі є свої ознаки, що визначають його своєр...