вівторок, 2 лютого 2021 р.

День щирих подарунків та Старту Акції «Подаруй бібліотеці книжку»!

 Сьогодні хочемо і поділитися і запроситиJ

Поділитися радістю від щирості нашої маленької читачки. Царьова Любочка подарувала бібліотеці власні іграшки з яких уже «виросла», бо Люба  вже першокласниця гімназії № 2 ім. Анатолія Бахути.

Оце хлопчикам роботи додалаJ

А тепер запрошуємоJ

Запрошуємо  долучитися до  безстрокової щорічної Акції «Подаруй бібліотеці книжку», яка традиційно стартує напередодні 14 лютого, Міжнародного дня дарування книжок.


Міжнародний день дарування книг (International Book Giving Day) – це добровільна ініціатива, яка започаткована у 2012 році американкою та засновницею відомого сайту дитячої книги Delightful Childrens Books, Еммі Бродмур. Вона спрямована на підвищення інтересу та доступу до книг і бібліотек.

Мета Міжнародного дня дарування книг – надихнути людей по всьому світу подарувати 14 лютого книгу: бібліотеці, другу, членам родини. Вважається, що в цей день мають об'єднатися і ті, хто дарує книги, і ті, хто прищеплює любов до читання. Адже книга – один із найцінніших винаходів людства, вона сіє правду, добро, любов; вона дасть нам відповіді на всі запитання і гарну пораду; навчить жити, любити і працювати заради щастя народу, заради самих себе і своїх рідних.



Тож, дорогі наші книгодрузяки! Наша бібліотека залюбки прийме щирі подарунки, які   обов’язково комусь стануть у пригоді  та подарують гарний настрій.

Не втомлюйтесь робити добро і дарувати радість! Це не тільки приємно, а ще й корисно для здоровя!

ЗустрінемосяJ

Немає коментарів:

Дописати коментар

    Бібліовізит: Краєзнавча година: « В об’єктиві Нова Каховка» У кожного куточка на земній кулі є свої ознаки, що визначають його своєр...