понеділок, 1 лютого 2021 р.

Нові Книжки від Українського Інституту Книги!

2020 рік – Рік перемоги міської бібліотеки для дітей у Програмі поповнення фондів публічних бібліотек у 2020 році!

Уявіть собі, наша бібліотека увійшла у 600 відібраних бібліотек України (всього 15000 подали заявку на участь у Програмі) та в 20 – серед бібліотек Херсонської області!

         Тож, дорогі наші читачі, тепер уже міської бібліотеки для дітей та юнацтва, Вітаємо вас і нас з 510 новими книжками!!!








         Отже, як це було? Для участі у конкурсі необхідно було заповнити анкету бібліотеки-учасника, тобто скласти своєрідний звіт роботи з читачами за останні три роки (2017, 2018, 2019). Бібліотека надавала інформацію про наявність комп’ютерів, інтернету, кількість відвідувань бібліотеки, дані про бібліотечний фонд (всього примірників) і кількість надходжень за вказані три роки.  А поповнився  наш фонд на 2360 примірників, з них: за програмою Мінкультури, державної установи «Український інститут книги» - 300 примірників, подаровані – 2060 екземплярів.

         Далі, кількість організованих та проведених заходів з промоції української книжки і читання. У стінах нашої бібліотеки за три роки таких заходів було 518, які відвідали 1830 чоловік.

         У 2019 році наші читачі приймали участь  і перемагали у таких конкурсах: «Книгоманія» (загальноукраїнський); «Діти єднають Україну» (всеукраїнський(ІІІ місце); «Лідер читання - 2019» (загальноукраїнський (І місце); «Творчі канікули» (всеукраїнський); «Ігри патріотів Херсонщини» (обласний); «Мрій! Читай! Досягай!» (обласна акція); «ПрофіКемп» (міжрегіональний проект); Канікули з Книгою (обласна програма).

І це все завдяки:  активній роботі колективу бібліотеки, зацікавленості наших читачів та читайликів,  небайдужості батьків та багатолітній плідній співпраці з  учителями,  а також, підтримці депутатів та громадських діячів.

Дякуємо, що ви всі з нами!!!

P.s.: Вже зовсім скоро запросимо вас до читання! Слідкуйте за анонсамиJ

Немає коментарів:

Дописати коментар

    Бібліовізит: Краєзнавча година: « В об’єктиві Нова Каховка» У кожного куточка на земній кулі є свої ознаки, що визначають його своєр...