понеділок, 22 лютого 2021 р.

 

День казки.

(бібліотека з бібліовізитом)













Цікаво розпочався день у гімназії №9. У молодших класах сьогодні день казки!   Нас запросили  в гості спочатку до 2-Б, а потім до 1-Б класів. Бібліотекар Олена Леонідівна підготувала  електроні презентації :«Казка в гості завітала» та «Казкові пари». Діти з задоволенням продемонстрували свої знання.

Другокласники назвали майже всі казкові пари. І пригадали всі казкові історії.

За допомогою пісочного годинника  у другому класі, ми перенеслись до казки «Попелюшка» і спробували виконати завдання злої мачухи.







Музичний конкурс : «Пригадай мелодію» подарував нам багато усмішок  і гарний настрій. Учні – другокласники  намалювали  бібліотеці малюнки з улюблених казок. Виставку ми зробимо трошки згодом.

А от першокласники грали в свою улюблену гру «Збери казковий пазл».




 І  на останок бібліографічний огляд нової  літератури: « В бібліотеку завітай, нову книгу почитай». Тут були представлені казкові історії від Інституту Української Книги. Дивлячись на світлини готуємось  приймати нових читачів. Книжки сподобались!

 









Немає коментарів:

Дописати коментар

    Бібліовізит: Краєзнавча година: « В об’єктиві Нова Каховка» У кожного куточка на земній кулі є свої ознаки, що визначають його своєр...