середу, 13 листопада 2019 р.

Бібліотечний урок:


Як вибрати книгу для навчання?

                Сьогодні другокласники у міській бібліотеці «зазирнули» у кожну шпаринку, бо шукали відповідь на начебто  простесеньке  запитаннячко  «Як вибрати книгу для читання?»;)


          Олена Леонідівна розповіла дітлахам цікаві історії про хороші книги й порадила, де їх шукати на полицях абонементу. Це дуже просто!





 Відкриємо секрет, що на нашому абонементі  найбільш нетерплячі книжкові герої з книжок  і каталожних ящиків виглядають і запрошують до читання;))


         Отож, познайомившись з каталогом, поличними роздільниками і книжковими шифрами, учні 2-Г класу, позмагалися у вікторинах і поділилися, які ж книжки  є у них найулюбленішими. Крім того, почитали приказки про читання (їх вони також  познаходили у шпаринках;))




         Перемістившись до читального залу, малюки дізналися які книжки бувають за видами і темами. Всі дитячі – однозначно є  цікавими – і малесенькі і величезні, і книжки, і журнали… всі-всі-всі…, - зробили ми такий висновок і вирішили позмагатися у інтелектуальній естафеті.  Всі разом зібрали речення «Хто багато читає, той багато знає». 







До речі, так воно і є!;))


Немає коментарів:

Дописати коментар

    Бібліовізит: Краєзнавча година: « В об’єктиві Нова Каховка» У кожного куточка на земній кулі є свої ознаки, що визначають його своєр...