середу, 13 листопада 2019 р.

Етичний коучинг


Через терни – до друзів!
Вона всім нам дорога,
Вона жити  нам допомага.
Коли вона у тебе є,
Життя радісним стає.
Разом можна все зробити,
Тож без неї не прожити.         
З такої загадки розпочали сьогодні спілкування зі своїми постійними друзями, учнями 6-А класу гімназії, бібліотекарі читальної зали старшого відділу. Відгадкою до неї є слово «дружба». Саме про вміння дружити, про вміння вибирати друзів, про те, як самим стати вірними друзями, і був наш  сьогоднішній етичний коучинг.


Весела розминка «розказала» нам про тих, хто до нас завітав. А про те, що означає, власне, слово «дружити», розповіла гра «Розсипанка», під час якої діти правильно змогли зібрати розсипані по складах якості справжнього друга.


Впоралися усі разом з тим, щоб відкрити ворота Дружби та виправити Закони Конституції Дружби. Не обійшли увагою і книжкових героїв, які вміють віддано і чесно дружити,  підібравши пару до друга – героя книжки. Збирали по хмаринках розкидані прислів’я про дружбу, яка справді вміє творити дива!



Хочеш знайти друга – сам стань другом і завжди памятай прості правила Дружби, які ми й закріпили у віршику про справжню дружбу. Тим же, хто ще не розуміє наскільки важлива дружба, бібліотекарі порекомендували книгу Дейла Карнегі «Як здобувати друзів», яка допоможе пройти через життєві терни і здобути справжніх друзів.


Дерево міцне корінням, а людина - друзями. Нехай у вашому житті стрінуться справжні та надійні друзі!


Немає коментарів:

Дописати коментар

    Бібліовізит: Краєзнавча година: « В об’єктиві Нова Каховка» У кожного куточка на земній кулі є свої ознаки, що визначають його своєр...