середу, 27 листопада 2019 р.


Знайомимось, читаємо, вивчаємо
І знову у нас у гостях 5-й клас. Сьогодні, 27 листопада – це 5-В гімназії. Вперше діти завітали до старшого відділу, який радий буде вітати їх  усі наступні п’ять років навчання, аж до 9-го класу.
Розпочали знайомство із сектору абонементу. Затрималися тут довгенько, бо роздивлялися виставки, знайомилися з книжками, які вибирали собі до смаку. Знайшлися у нас такі і для хлопчиків, і для дівчаток.




У читальному залі також розбіглися усі по виставкам, хлопці зразу захопилися книжкою О. Гунько «Сталкери по крові», хотіли тут же пограти у шахи, але…, то вже після уроків.



Поговорили ж ми сьогодні зі своїми читачами про правила  поведінки чемної дитини. Знову складали «словничок чарівних слів», розв’язували ситуативні завдання, а от на понятті «тактовна людина» трішечки спіткнулися, бо ще не знайомі з тим, що то є «такт» та «тактовність».  Тож, познайомилися з книжками, які  напевне допоможуть розібратися у цьому, та ж, і часу ще багато попереду, щоб вирости і чемними, і тактовними, і вихованими, і, просто,  добрими та ввічливими людьми.




Немає коментарів:

Дописати коментар

    Бібліовізит: Краєзнавча година: « В об’єктиві Нова Каховка» У кожного куточка на земній кулі є свої ознаки, що визначають його своєр...