середу, 6 листопада 2019 р.


Сюжетна вікторина: «Скільки братів у нашого будинку?»
Людина живе всюди: у холодечі півночі,і на спекотному півдні, і у степовому просторі, і серед лісів, і у горах,і упустелі і навіть на воді. У будь якому місті повинно бути тепло,сухо,ясно. Це потрібно людині сьгодні,і буде потрібно завжди. Наш будинок захищає нашу родину від усіляких негараздів. Архитектори вивчають досвід наших пращурів і беруть з далеких часів найцікавіше.
Учні 3-Вкласу гімназії за допомогою електронної презентації познайомились з різновидами людського житла: іглу,юртою,махаля,японським будинком. Побували ми в хижах Африки і у човнах індонезійських морських циган. А потім роздивлялись будинки з чудинкою по всьому світу.






 Кривий будинок у Польщі,лісова спіраль у Німечинні, кубічні будинки у Нідерландах,танцюючий будинок у Празі, і еко - будинки Канади. Незабули ми і споруди  нашої України. Одеський будинок з дверцят холодильників,дім-корабель у Черкасах,шоколадний будинок і дім з химерами у Києві.  А на останок цікава гра . «Пригадай хто живе у казковому будинку?» Майже всі казкові герої отримали свої житла. Ось тільки Незнайко довго не міг потрапити в свій будиночок на Квітковій вулиці. І все ж діти допомогли йому знайти вірну доріжку.








Немає коментарів:

Дописати коментар

    Бібліовізит: Краєзнавча година: « В об’єктиві Нова Каховка» У кожного куточка на земній кулі є свої ознаки, що визначають його своєр...