понеділок, 2 лютого 2015 р.



Любі, читачі!  Поспішайте відвідати читальний зал  для учнів молодшого шкільного віку! Для вас у 2015 році ми виписали ось такі журнали:


ЗІН – прибулець з Космосу № 1, 2015 р.
Веселий, цікавий та пізнавальний журнал.Головний герой журналу – Зін, прибулець із Космосу. Він прилетів на            Землю з планети Зінія. Його призначення – зібрати якомога більше інформації про Землю та її жителів. Допомагають маленькому прибульцеві земні  діти,  Петрик і Софійка .В цьому номері можна  дізнатись про найдивовижніші печери світу,побувати у Фінляндії і ближче познайомитись з цією загадковою країною.



Смайлик  №1   2015 Якщо ти  любиш конкурси,головоломки,кросворди,то тобі потрібен «Смайлик». В першому номері за 2015 рік ти можеш прочитати:
про  страусів,пройтись чумацькими шляхами,побувати у гостях у Міркувалки,відкрити сторінку  для Чомусиків і прийняти участь у  багатьох конкурсах і отримати подарунок від веселого  Смайлика.


Малятко №1  2015    Дитячий журнал,який читали твої батьки. В цьому номері ти знайдеш віршики про зиму,прочитаєш азербайджанську народну казку «Сім лозин»,зможеш зробити книжку - саморобку Василя Симоненко «Цар плаксій та Лоскотон». У рубриці «Дзвіночок» ти відгадаєш цікаві загадки і відшукаєш кицю невидимку.


Колобочок №1 2015  Журнал для самих маленьких читачів . В цьому номері ви дізнаєтесь все про січень, прочитаєте приказки,прикмети,казки і вірші. На розвороті журналу є друкована гра «Льодова пустеля» . За допомогою чарівного кубика можно зробити перший хід.




Куля №1  2015   Вас ждуть цікаві мандри і географічні відкриття,в цьому номері ви познайомитесь з маловідомими зимовими видами спорту: скелетоном,брумболом, скіджорінгом. Побуваете у замку м.Хотин і дізнаєтесь,що таке запаска,очіпок та кептар. Тут також можна прочитати вірші твоїх ровесників і розкрити диверсію.Цікаво! Приходь у бібліотеку і читай!









Немає коментарів:

Дописати коментар

    Бібліовізит: Краєзнавча година: « В об’єктиві Нова Каховка» У кожного куточка на земній кулі є свої ознаки, що визначають його своєр...