четвер, 29 січня 2015 р.

В дартс пограли, знання показали

          29 січня у читальному залі для 5-9 класів було весело та гамірно. У цей день вся дітвора, що прийшла до бібліотеки, мала змогу перевірити не тільки свою влучність, а ще й свій кругозір. На впровадження ідеї, придбаної на ярмарці бібліотечних ідей у м.Полтава (2014р.), бібліотекарі запропонували своїм читачам гру «Літературний дартс».
     

Найпростіше було кинути дротика, складніше – відповісти на запитання. А «ховалися» вони у «Загадковому провулку», «Детективному перехресті», на «Узвозі кмітливих» та «Вулиці розумників».


Діти-гравці проявили неабиякі знання та найцікавішим у грі була радість першого, хто поцілив у центр, де розмістилися 80 балів.


Але ж сектор недарма має назву «Вулиця розумників»! Для них - і запитання складніші. Не стверджуємо, що кидати дротики – не жіноча справа, та хлопці цього дня були у всьому влучнішими. Ось такий у нас вийшов «Літературний дартс».

Немає коментарів:

Дописати коментар

    Бібліовізит: Краєзнавча година: « В об’єктиві Нова Каховка» У кожного куточка на земній кулі є свої ознаки, що визначають його своєр...