четвер, 5 лютого 2015 р.

      Вчимося майстерності слова

        Чи вмієте ви виступати перед публікою? Ні, не на уроці перед класом вірша прочитати, а виступити на справжній сцені перед великою аудиторією? Учасники новокаховської команди профі обласного проекту «Профістарт:юні обирають майбутнє», вже мають такий досвід. Та попереду – фінал! Тож, ще один тренінг зі «Специфіки ораторського мистецтва та його практичного застосування» зовсім не завадить.


      Тому, 4 лютого у « Бібліотечному меню» дня була заявлена саме така тема. Профістартівці завітали до міської бібліотеки для дітей, щоб зустрітися із режисером масових  свят Айвазовським  Сергієм Анатолійовичем. Спілкування вийшло живим, цікавим, жвавим та надзвичайно корисним. Хто, як не режисер скаже, що написаний для виступу текст потрібно полюбити? Сергій Анатолійович акцентував увагу дітей саме на цьому, додаючи ще такі прості правила для вдалого виступу: вивчити написане, навчитись його проговорювати, використовуючи паузи, корегуючи голос, додаючи емоції.


       Веселість викликало зауваження спеціаліста, що, оскільки завданням дітей є реклама професії, то можна додати трохи жартів, веселощів, навіть трохи перебільшення. 


    Учасники команди Найда Юлія та Борисова Ліза взяли майстер-клас, спробувавши прорекламувати свою професію міліціонера, й отримали професійні поради. Сергій Анатолійович побажав всім успіхів, запропонувавши свою підтримку при підготовці майбутніх виступів профістартівців перед ровесниками.


Немає коментарів:

Дописати коментар

    Бібліовізит: Краєзнавча година: « В об’єктиві Нова Каховка» У кожного куточка на земній кулі є свої ознаки, що визначають його своєр...