четвер, 12 лютого 2015 р.

                                                                         Ти моя любов, Нова Каховка!

          Наближається 28 лютого, день 63-ї річниці з дня народження нашого міста. З чого розпочиналась його історія, що писали про нього в газетах того часу, чим відзначене сьогодення Нової Каховки – про це прийшли послухати і подивитись 11 лютого учні ІІІ- А (7) класу гімназії. Бібліотекарі читального залу для 5-9 класів показали дітям слайд-презентацію, де про минулі звершення першобудівників розказують старі фотографії на яких збереглися скульптурні композиції, які раніше стояли у парку і його знамениті канни; моменти перекриття Дніпра, старі зображення вулиці Високовольтної, що нині носить імя М.Букіна, найперші фото міськвиконкому ще з пустою площею попереду, без дерев і лавочок та красу внутрішнього оздоблення Палацу культури, яке він мав ще до трагедії. 


          Молоде покоління Нової Каховки пізнавало історію міста, діти знайомились з літературою та показали свої знання вже сучасної історії, ровесниками якої є вони самі.


Немає коментарів:

Дописати коментар

    Бібліовізит: Краєзнавча година: « В об’єктиві Нова Каховка» У кожного куточка на земній кулі є свої ознаки, що визначають його своєр...