середу, 11 лютого 2015 р.

                           Бібліографічний огляд
                           «Журнальна карусель».


   Ви знаєте хто такий ЗІН? Це прибулець з космосу, який живе на сторінках нового цікавого журналу для дітей. Учні 4-А класу гімназії з задоволенням познайомились з ним і іншими новими журналами, які виписує бібліотека у 2015 році.
  ЗІН подарував малечі 3-D малюнок разом з чарівними окулярами, провів найдивовижнішими печерами світу, відправив у мандрівку до Фінляндії, запросив посидіти в ігровій майстерні.
   Наступний львівський журнал «Смайлик» познайомив дітей з чумацькими шляхами, запросив до «Міркувалки», розкрив магію фокусу, запросив прийняти участь у конкурсі «Веселих та смішних» і наостанок відкрив сторінку «Реготалок».


   Дитячий пізнавальний журнал «Куля» познайомив четверокласників з українським народним одягом, замками у Хотині і Ужгороді. У рубриці  «Хочу літати» діти дізнались багато цікавого про папужок.


  Природознавча газета  «Колосочок» повністю присвячена його величності-хлібу.

  А от журнал «Колобочок» підходить для маленьких братиків і сестричок наших читачів. Після школи ми запросили привести їх до бібліотеки.

Немає коментарів:

Дописати коментар

    Бібліовізит: Краєзнавча година: « В об’єктиві Нова Каховка» У кожного куточка на земній кулі є свої ознаки, що визначають його своєр...