середу, 29 листопада 2017 р.

Бібліо - візит

Презентація науково-популярної тематичної газети для розумників і розумниць «Колосочок»
  Кожного року діти молодшої ланки готуються до природничого конкурсу «Колосок». Класний керівник  2-В гімназії  Лупанова О.В. запросила у гості на годину спілкування бібліотекаря молодшого відділу Ярцеву О.Л. Щоб розповісти майбутнім конкурсантам про матеріали, які друкує науково - популярна тематична газета «Колосочок». Адже готуватись до конкурсу разом  з газетою краще. Тут так багато цікавого і потрібного! І можна знайти  відповідь на будь-яке запитання.












  Перед початком уроку другокласники з задоволенням погортали газету. А де- які  учні прочитали своїм однокласникам цікавинки про тварин, комах,та рослини, а на годині спілкування діти прийняли участь у природничій вікторині. За кожну вірну відповідь діти отримували смаколик.

 До міської бібліотеки для дітей надійшла нова книжечка для  найменших читачів  новокаховчанки  Олени Навроцької « Сказки Дибровы». Де письменниця  легко   та невимушено  розповідає про  тварин,  які живуть у міні-зоопарку «Казкова  Діброва»  на березі Дніпра. Бібліотекар запросила дітей  зайти до бібліотеки після уроків  і взяти  книжку до дому, щоб прочитати разом з батьками.









Немає коментарів:

Дописати коментар

    Бібліовізит: Краєзнавча година: « В об’єктиві Нова Каховка» У кожного куточка на земній кулі є свої ознаки, що визначають його своєр...