четвер, 16 листопада 2017 р.

Онлайн-платформа:



Подорож на планету Толерантність
16 листопада жителі багатьох країн світу відзначають Міжнародний день толерантності або День терпимості. Свято було засноване 1996 року рішенням Генеральної Асамблеї ООН. Але ще в XVIII ст. французький мислитель Вольтер визначив поняття толерантності своїм висловом про те, що великою дурістю є думати, що всі повинні думати як ти.
Саме цього дня, бібліотекарі  міської бібліотеки для дітей вирушили з бібліовізитом до ЗОШ № 4, щоб разом із учнями 5-Б класу  здійснити подорож на планету Толерантність. Говорили ми про Добро,  яке є основою квітки на імя Толерантність, разом пройшли тестування «Чи терпимі ви?», слухали казку-притчу про батька, який навчив свого сина бути терпимим до людей, щоб не завдавати їм болю. Діти визначали поняття «толерантність» мовою різних країн світу, слідом за бібліотекарем закінчували фразу «Толерантна людина це…», слухали вірші про добро  та наприкінці зустрічі  спробували подарувати один одному посмішку та зробити символічний крок назустріч.







Нехай кожен із нас, наше місто, наша Україна завжди будуть планетою Толерантність для усіх жителів великої планети Земля.




Немає коментарів:

Дописати коментар

    Бібліовізит: Краєзнавча година: « В об’єктиві Нова Каховка» У кожного куточка на земній кулі є свої ознаки, що визначають його своєр...