неділю, 5 листопада 2017 р.

Увага!!! Книжкові новинки!!!

Сучасна дитяча проза…

До уваги читачів!!!
Запрошуємо посмакувати книжкові новинки осіннього сезону!
Впевнені, кожен читач знайде саме ту книжку, яку давно мріяв прочитати!!!


Знайомтесь:

                 1. Ясіновська, Наталія. Лізка Мармизко. – Львів: Вид-во Старого Лева, 2017. – 159 с.


Лізка Мармозко – веселе та непосидюще дівча, про яке написала книгу письменниця Наталія Ясіновська. Лізка знає, як подружитися з Вовком і Березою, чи вміють плавати хом’яки та навіщо маленькій «і» крапочка. А ще вона любить малювати, експериментувати і не любить нудьгувати.




2. Маар, Пауль. Новеньке про пана Белло. – Вінниця: Теза, 2007. – 221 с.

Гайда на пошуки настоянкового рецепту! Рецепт мусить зберегтися у старих прадідових паперах. І тоді Макс і пан Белло зможуть зварити чудодійне питво самі! Бо без блакитної настоянки пан Белло знову перетвориться на собаку... Друга повість про Макса й пана Белло — бурхлива, сповнена гумору й несподіванок! Уперше перекладено українською.

         3. Мар’ян Орлонь. Детектив Носик і викрадачі. - Львів: Вид-во Старого Лева. 2017. - 112 с.

Куба — чотирилапий улюбленець детектива Амвросія Носика — стає місцевою знаменитістю і навіть не здогадується, чим це може обернутися. Детектив отримує загадкового листа, і поки йде на призначену зустріч, пес зникає... Чи вдасться Амвросію розшукати улюбленого друга і чи справді орфографічні помилки можуть допомогти у розслідуванні — читайте у  книзі про детектива Носика та його вірного Кубу.

         4. Бачинський, Андрій.  Детективи з Артеку: Таємниці Кам’яних Могил. -  Львів: Вид-во Старого Лева. 2017. - 270 с.

Пригоди наших добрих знайомих, скрипальки Оленки та її друзів – Антона, Сашка і Сергія, тривають! На героїв чекають захопливі несподіванки та справжні випробування. Спершу хлопці приїжджають в гості до Оленки – у славне місто Львів, вважаючи, що саме там заховані коштовності Міледі.
А незабаром, на літніх канікулах, змушені вирушити до Кам’яних Могил – адже Оленчин тато у небезпеці! Чи зможуть діти знайти скарб, врятувати тата і при цьому зберегти дружбу?

         5.  Стронг, Джеремі. Кумедна коронація.  - Львів: Вид-во Старого Лева. 2017. - 223 с.

Чергові історії про веселу родину Ніколаса. Дітки в родині підросли, але життя від цього не стало нуднішим, адже навіть тато – голова родини – це велика дитина. Нові веселі пригоди веселої родини пов’язані із коронуванням кози Посмітюшки, виготовленням святкових вампірчиків на різдвяну ялинку, а також участю малюків Сирочка та Помідорці у рекламі супермодного дитячого одягу - нової лінії «Джампа-Дампа». Родина Ніколаса потрапить до Лондона, житиме у шикарному десятизірковому готелі – у номері на шість кімнат із холодильником, в якому є шоколадки. До цієї книги увійшли дві веселі повісті пана Стронга: «Кумедна коронація» та «Різдво з близнятами».

         6. Шефер, Бодо. Пес на ім'я Мані, або Абетка грошей.  - Львів: Вид-во Старого Лева. 2017. - 230 с.

Дванадцятирічна дівчинка Kipa знаходить пораненого пса. Виявляється, пес уміє говорити! Він відгукується на кличку Мані і знає все про гроші. Дуже скоро й Kipa, прислухаючись до порад Мані, і сама стає справжнім фінансовим експертом і допомагає іншим правильно розпоряджатися грошима.

7. Кулідж, С`юзен. Невгамовна Кейті.  - Львів: Вид-во Старого Лева. 2017.  – 192 с.

Ця історія про невгамовну мрійницю Кейті – сміливу, добру і чесну дівчинку – не може лишити байдужим жодного свого читача. Переконайтесь в цьому, просто почавши читати її.

         8.  Ґрьонтведт,  Ніна Елізабет. Абсолютно нецілована .  - Львів: Вид-во Старого Лева. 2017.  – 320 с.

 «Абсолютна нецілована» – друга книжка норвезької письменниці Ніни Елізабет Ґрьонтведт, написана у формі щоденника дівчинки-підлітка, який авторка сама й проілюструвала. Героїня Уда Андреа Стоккгейм – вже знайома українським читачам за книгою «Привіт, це я!» – знову пише про себе, свою найближчу подругу Геллє, молодшу сестричку Ерле, тата й маму, шкільних друзів. І… про свої перші закоханості. Словом, про всі-всі найпотаємніші таємниці, про які можна писати в чудовому новенькому записнику-щоденнику, який замикається на ключик.

         9. Лящинська,  Юля.  Леля з будиночка на дереві.  - Львів: Вид-во Старого Лева. 2017.  – 128 с.

Леля — звичайна дівчинка, жвава і весела. Але житло у неї незвичне — вона з татом і мамою живе в будиночку на дереві. Одного дня з’являються лихі сусіди, які хочуть відібрати їхній затишний дім на втіху своєму розбещеному синку, якого дівчинка називає Свинопринцом. Проте рішуча і відважна Леля, дарма що мала, стає на захист будиночка…

Немає коментарів:

Дописати коментар

    Бібліовізит: Краєзнавча година: « В об’єктиві Нова Каховка» У кожного куточка на земній кулі є свої ознаки, що визначають його своєр...