четвер, 26 листопада 2015 р.


             День математики у бібліотеці.                                                                                                                                             Останній тиждень листопада у міській гімназії був присвячений королеві всіх наук – математиці. Долучилася до нього знову й міська бібліотека для дітей. 26  листопада, всю першу половину дня ми присвятили учням п’ятих класів, які завітали до нас на інтелект-шоу «У світі чисел».  Діти саме завершують тему «Обчислення  натуральних чисел», тому їм неабияк стала в нагоді наша розповідь про історію числового ряду та весела вікторина  на закріплення вивченого.


Те, що маленькі діти Нової Каховки дуже добре знають математику  видно ось із цих фотографій. А чому ж би і ні? Адже в бібліотеці за кожну правильну відповідь є не оцінка, а цукерка, а найактивнішим – ще й додаткові подарунки за перемогу.(у школі ще будуть оцінки і у щоденниках).



Ми отримали неабияке задоволення від спілкування з такими активними та вдячними читачами. Окрема подяка вчителю математики Гіренко Ірині Миколаївні, яка на протязі вже багатьох років є нашим партнером і другом.          

Немає коментарів:

Дописати коментар

    Бібліовізит: Краєзнавча година: « В об’єктиві Нова Каховка» У кожного куточка на земній кулі є свої ознаки, що визначають його своєр...