середу, 29 березня 2017 р.

                           Свято у бібліотеці!

   Канікули у розпалі. Але дітлахам сумно без книг і без своїх товаришів . Всіх друзів  додому не запросиш, а у бібліотеку можна! 29 березня у відділі для дошкільників і учнів 1-4 класів відбулася лялькова вистава «Ріпка». Головними акторами стали члени клуба «Книгочитограйка». Вони весь березень ретельно готувались до цієї прем’єри .  У залі не було вільного місця! Діти, бабусі, матусі і татусі прийшли подивитись на наших талановитих акторів. Перед виставою бібліотекарі привітали всіх з  Всеукраїнським тижнем дитячого читання,  зробили бібліографічний огляд по сторінках нової літератури, яка надійшла до відділу в останній час, а учениця гімназії Фєфєлова Єва розповіла  вірш С. Чорного «Про ведмедика». 


Всі діти прийняли участь у «Казковій вікторині» . А нагородою став солодкий приз, але це не головне.  Діти отримали гарний настрій, поспілкувались з друзями і бібліотекарями і взяли почитати нові книжки. Щоб поринути у казку чи відправитись за цікавими пригодами разом з Джуді Муді чи Маленьким Вовчиком.












Немає коментарів:

Дописати коментар

    Бібліовізит: Краєзнавча година: « В об’єктиві Нова Каховка» У кожного куточка на земній кулі є свої ознаки, що визначають його своєр...