четвер, 23 березня 2017 р.

                         Година питань і відповідей
                              «Хто-хто в небі живе»
     22 березня відділ дошкільників і учнів 1-4 класів запросив до себе у гості учнів  других класів гімназії на годину питань і відповідей «Хто-хто в небі живе». Бібліотека продовжує акцію «Світ пернатих чекає підтримки дітей», яка була розпочата у січні місяці цього року. Маленькі відвідувачі познайомились з чудовими земними істотами-птахами, які проживають на всій земній кулі. Птахи прикрашають землю, дарують нам свій спів і допомагають нам боротися зі шкідниками.
  Спочатку ми відгадували загадки, потім за допомогою електронної презентації мандрували по  країнам  і континентам у пошуках прекрасних створінь. Ми  побачили: сонячну чаплю, атлантичного тупіка, райських птахів, павича, золотих фазанів, блакитноногих олуш і багатьох інших. Школярі  довідались про цікаві сторони життя цих знайомих і не знайомих птахів. І звичайно у нас були конкурси з пазлами. У яких перемогла дружба і знання! Діти зрозуміли, що вони живуть поруч із фантастичним і загадковим світом. Назва якому - природа!

    А 23 березня до нас завітали учні 1-В, які розгадували загадки від Краплинки на екологічному репортажі «Ця дивовижна вода». Бібліотекар розповіла про воду, і що вона значить для людства. Першокласники віртуально мандрували океанами і морями, познайомились із мешканцями морських глибин і повернулись до дому. А на десерт у нас був мультфільм української студії про Капітошку. Першокласникам він дуже сподобався.





Немає коментарів:

Дописати коментар

    Бібліовізит: Краєзнавча година: « В об’єктиві Нова Каховка» У кожного куточка на земній кулі є свої ознаки, що визначають його своєр...