четвер, 23 березня 2017 р.


Є найкращі читачі Нової Каховки!
22 березня в міській бібліотеці для дітей обирали найкращого читача Нової Каховки. Тут проходив II етап конкурсу на звання найкращого читача міста – 2017 – «Велика книга читацьких рекордів».


Учасниками змагань стали 16 кращих серед переможців  I етапу. Вже не перший рік проходить у стінах міської бібліотеки для дітей цей конкурс, та не перестають дивувати діти, які беруть у ньому участь. Яскраві, талановиті, сучасні та креативні, а головне – читаючі.  Впевнитись у цьому змогли усі присутні та, звичайно, компетентне журі, яке складалося із директора Новокаховської ЦБС та її заступників, а також вчителів української та зарубіжної літератури.


Гостем свята та його почесним партнером  став громадський діяч, давній друг міської бібліотеки для дітей Олександр Миколайович Сидоренко. Дякуючи йому, кожен із учасників отримав у подарунок книжку. Нагороджено також бібліотеки, читачі яких стали переможцями та бібліотеки, які залучили до участі у конкурсі найбільшу кількість читачів. 12 бібліотек централізованої системи та 13 шкільних бібліотек отримають книги «Героям слава!», де розповідається про українських героїв, які боронять нашу Україну на сході, та «Незалежність України», що видана з нагоди 25-річчя Незалежності України.



Бібліотечні волонтери звернулися до Олександра Миколайовича зі словами подяки  від дитячої читацької  аудиторії,


а директор Новокаховської ЦБС Петрова Людмила Миколаївна вручила нашому гостю Подяку від обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки.


Олександр Миколайович звернувся зі словами привітання до усіх учасників конкурсу, а, приймаючи Подяку, сказав, що це – його найбільша нагорода.


Шкода, що за браком часу він не зміг бути на незвичній вікторині «Подорож на Сорочинський ярмарок» та на  оголошенні імен переможців нашого конкурсу, яким було вручено іменні подарунки від нашого головного партнера. Тож,  переможцями  II етапу конкурсу на звання найкращого читача міста Нова Каховка 2017 – «Велика книга читацьких рекордів» стали:
Єремизіна Євгенія, учениця 6 класу Дніпрянської ЗОШ






Плясецька Катерина, учениця 7 класу ЗОШ № 5.





Поздоровляємо та  побажаємо дівчатам успіху у Херсоні!


Немає коментарів:

Дописати коментар

    Бібліовізит: Краєзнавча година: « В об’єктиві Нова Каховка» У кожного куточка на земній кулі є свої ознаки, що визначають його своєр...