вівторок, 28 березня 2017 р.

                         Увага!  Нові книжки!
        Хороша новина ! До відділу дошкільників і учнів 1-4 класів надійшла нова література.  Хочеш прочитати нову книжку на канікулах? Швидше до бібліотеки!
    

    Енциклопедії для малюків видавництва «Віват» познайомлять  дітей з цікавими фактами з історії мегамашин, сучасної авіації і мотоциклів. А хто хоче помандрувати нашою мальовничою країною, хай відкриває енциклопедію «Моя Україна».
    

   Нові книжки від  видавництва «Старого Лева» продовжать вас знайомити з цікавими пригодами дівчинки Ганусі і  відомого лісового  детектива Малого Вовчика. І зовсім нова серія книг про життя і пригоди американської дівчинки Джуді  Муді. Поринь у пригоди разом з малою бешкетницею!
    

   Якщо у тебе є маленька сестричка чи братик, ти і для них можеш взяти дитячі книжки з великими і гарними малюнками. Почитай їм книжку про Колобка і малого поросятка, про Юрзу-Мурзу і Покотигорошка. Відкрий малечі світ казки!
    

   А якщо ти вже не маленька дитина і вмієш гарно читати тебе чекають добрі феї  і незвичайні чоловічки з  трилогії  Юхима Чеповецького, які прийшли на допомогу звичайному хлопчику .



    До уваги батьків! Книжка російською мовою. «Развиваем речь» допоможе вашій дитині гарно розмовляти і підготує її до першого класу. Успіху вам, і вашим дітям!

Немає коментарів:

Дописати коментар

    Бібліовізит: Краєзнавча година: « В об’єктиві Нова Каховка» У кожного куточка на земній кулі є свої ознаки, що визначають його своєр...