вівторок, 21 березня 2017 р.



       Найкоштовніший мінерал Землі            Напередодні Всесвітнього дня Води до читальної зали для 5-9 класів міської бібліотеки для дітей  завітали учні  I(5)-А класу гімназії, щоб вирушити у подорож до країни ЕКО та почути про «Найкоштовніший мінерал Землі».


Що ми з вами знаємо про воду? Чим була вона для людини на протязі усієї історії Землі? Чи є вода жива і мертва та ще багато цікавого зі світу води пізнали діти під час зустрічі. Побували ми у Києві, в музеї Води, пізнали, де найчистіша у світі вода, а де – найдорожча; бачили воду, що горить та ту, що замерзає лише при температурі 50 градусів. Звичайно, не могли не говорити про екологію води та її стан у навколишньому світі. Діти дивилися мультик про Мийдодіра, та  переглянули відео «Бережіть воду».


Усе життя у цій краплині. Тож бережи її, дитино! Саме це ми хотіли донести до наших читачів нашою подорожжю у країну ЕКО.
                               

Немає коментарів:

Дописати коментар

    Бібліовізит: Краєзнавча година: « В об’єктиві Нова Каховка» У кожного куточка на земній кулі є свої ознаки, що визначають його своєр...