вівторок, 22 грудня 2015 р.

  В 2015 році читальний зал для дошкільників та учнів 1-4 класів пропонує такі періодичні видання
  
  «Малятко»-один з найповажніших журналів для дітей молодшого шкільного віку. Перший номер якого з’явився на світ у січні 1960 року! Можливо твої батьки також гортали сторінки цього журналу, коли були маленькими. Хоч дорослі рідко згадують своє дитинство. Поспілкуйся з ними. Переглянете разом рубрику: «Віршик до свята», чи пройдіться  «Стежками рідного краю». А можливо, ви зробите цікаву саморобку, яка є у кожному номері. А ті хто любить загадки та ребуси відразу починайте читання з останньої сторінки. Читай з задоволенням!


  «ЗІН - прибулець з космосу» -розважально-пізнавальний журнал. Своє існування він розпочав зовсім недавно . ЗІНу -прибульцю з іншої планети дуже цікаво на просторах  нашої Землі. Він збирає різну інформацію і передає на свою планету. Особливо він полюбляє різні цікавинки про земних тварин, а також мандрівки по різним містах нашого світу.  Також допитливий інопланетянин вивчає людське тіло, англійську мову і куховарські рецепти різних країн. Якщо тебе щось зацікавить відкривай журнал і навчайся разом з ЗІНом. Бажаємо тобі успіху!


  «Колосочок»- науково популярна тематична природнича газета для розумників і розумниць. Це видання знадобиться в першу чергу тому, хто бере участь у конкурсі: «Колосок» розділ біологія, ботаніка та екологія. Твої відповіді будуть чіткими і вірними. Відповідай з «Колосочком» завжди на 12 +!


   Іще один розважально-пізнавальний журнал для тебе і твоїх друзів - «Куля». На повітряній кулі ви помандруєте у світ тварин, побуваєте в інфобанку, зробите саморобку своїми руками, відкриєте  невідоме у світі природи і отримаєте гарний настрій.



  «Смайлик»- дуже кольоровий зовсім  новий журнал для дітей України. Кожний номер часопису - це маленька енциклопедія з різних галузей знань. «Вчись вчитись, вмій відпочивати» - ось девіз цього видання. Хочеш виграти приз? Приймай участь у конкурсах і вікторинах. Хочеш посміятись? Відкрий рубрику «Реготалки», а хочеш побачити  свою фотографію в рубриці «Веселі та смішні» просто вишли її до редакції.


Немає коментарів:

Дописати коментар

    Бібліовізит: Краєзнавча година: « В об’єктиві Нова Каховка» У кожного куточка на земній кулі є свої ознаки, що визначають його своєр...