середу, 9 червня 2021 р.

Гра - експедиція:

 Як почуваєшся, Земле?

#Новокаховська_міська_бібліотека_для_дітей_та_юнацтва

#Український_інститут_книги

#програма_поповнення_фондів

#екологія_для_дітей

                Вихованці Новокаховської Станції юних техніків виявляється ще й  великі природознавці! 

Темою нашого спілкування  з дітьми ми систематично обираємо дуже серйозне питання екології нашої планети, проблеми сортування сміття, збереження флори і фауни. Сьогоднішній день не став виключенням, бо 5 червня був Всесвітній день охорони навколишнього середовища, а сьогодні виявляється, Міжнародний день друзів. Отож, ми всією компанією у веселій і ігровій формі вирішували який внесок у благородну справу збереження довкілля  може зробити кожна людинаJ



         Книжки природознавчої тематики стали своєрідною перепусткою до нашої гри-експедиції. Учасники екологічного квесту за книжками об’єднувалися у групи, виконуючи прості і непрості еко-завдання: згадували назви рідкісних тварин, рослин, комах; вчилися сортувати сміття, пробували себе у «шкірі», «пір’ї» та «лусці» братів наших менших.





































         Ми дуже щасливі,  що за допомогою нових енциклопедій отриманих за програмою поповнення бібліотечних фондів, можемо не тільки розвивати кругозір та усвідомленість дітей, а й ростити читачів.

         Сьогодні, діти почули дуже важливу річ «Усе, що ти робиш – добре чи погане, впливає на довколишній світ», так чому б не змінювати його на краще!



Немає коментарів:

Дописати коментар

    Бібліовізит: Краєзнавча година: « В об’єктиві Нова Каховка» У кожного куточка на земній кулі є свої ознаки, що визначають його своєр...