четвер, 10 червня 2021 р.

 

      Бібліофреш : Журнальна імперія

              Однокласник

Літо… Все більше сонечка і канікули тільки набирають обертів. Хочеться розваг, відпочинку, нових знайомств і вражень.  Саме час влаштувати зустріч однокласників. Сьогодні, 10 червня, така зустріч відбулася в читальній залі відділу обслуговування читачів-учнів 5-9 класів. А допоміг нам в організації такої незвичної зустрічі журнал «Однокласник».

Дівчатка, які прийшли на зустріч – однокласниці, наші бібліотечні волонтери .



Що ж запропонував їм журнал «Однокласник»? Розпочали ми із рубрики «Про МОВИсте». Трохи погралися під час розминки, потім «заглянули» у «жартівливу торбинку», разом впоралися із завданнями «закінчи прислів’я» та «віршика».Далі – складніше. Дівчатка спробували згадати уроки української та відредагувати запропоновані речення. Сміялися, жартували, але вдалося все, крім слова «кватирка», яким вони не змогли замінити слово «форточка». Наша Ксюша навіть пожартувала з цього приводу: «У квартирі є безліч кватирок!»


А потім ми складали вірш про МРІЮ та спробували її намалювати. Цікаво було дізнатися, що є серед нас майбутній прем’єр- міністр Великобританії, майбутній адвокат, майбутня підкорювачка світу в навколосвітній подорожі та майбутня француженка, яка мріє жити у Парижі. Ось такі вони – дитячі мрії.


Довге сидіння за столом – це не дуже весело. Тож, ми відкрили нову рубрику журналу, яка має назву «Тілософія». Дівчатка знайомилися із мистецтвом йоги, а потім спробували  зробити перші кроки до пізнання себе.


А потім ми просто смакували солоденьким та говорили про ТІКТОК і СУБКУЛЬТУРИ (у журналі є рубрика – ХОБІТАНІЯ), робили селфі і розважалися.



Дівчатам сподобалася  така форма спілкування, тож, ми домовилися наступну зустріч провести саме так – пікнік серед книжок. Вони  веселі та розкуті – наші однокласниці. Дякуємо журналу «Однокласник» за цікаво проведений час!



Немає коментарів:

Дописати коментар

    Бібліовізит: Краєзнавча година: « В об’єктиві Нова Каховка» У кожного куточка на земній кулі є свої ознаки, що визначають його своєр...