пʼятницю, 25 червня 2021 р.

БібліоТус@:

 Основи державотворення для малюків

#Новокаховська_міська_бібліотека_для_дітей_та_юнацтва

#БібліоТуса_@

#Український_інститут_книги

#програма_поповнення_фондів

#День_Конституції_України

#Онлайн_флеш_Book


         Мальовані варіанти на тему державної символіки, роздуми про грошову цінність і чи можна розраховуватися цукеркамиJ, - такими надважливими питаннями були зайняті наразі наші  #бібліотусійчата.

        Звісно ж, не обійшлося без книжок. Сьогодні ми знайомилися одразу з двома виданнями, які знаходяться у секторі для дошкільнят та учнів 1-4 класів.

        Фавориткою стала книжка Валері Ваєт «Як створити власну країну». Основи державотворення у ній викладено у інтерактивній ігровій формі з дотепними прикладами та цікавими завданнями. Діти звісно ж гратися не забарилися! Намалювали власний прапор (дуже схожий на український, молодці! ), валютою у нас стали всіма улюблені цукерки, а у Конституції діти прописали основне правило «нашої країни» - щоб усе було чесно,  весело і смачноJ





        За допомогою книжки «Я і Конституція» зі старшими дітками ми говорили про Конституцію України, про їхні права і обов’язки , про суспільне життя.





Немає коментарів:

Дописати коментар

    Бібліовізит: Краєзнавча година: « В об’єктиві Нова Каховка» У кожного куточка на земній кулі є свої ознаки, що визначають його своєр...