четвер, 30 січня 2020 р.

Бібліоколейдоскоп:


 «Ким бути?».

  Сьогодні у нас незвичайний урок.
Сьогодні ми зробили  ще один крок
В країну професій, в країну чудову.
Що вас чекає – ще вам невідомо.
Рукою легенько я лиш змахну
І в гру цікаву вас всіх поведу.

  До молодшого відділу завітали учні  2-х класів шк. №2. Бібліотекарі відкривали дітям світ цікавих професій.  А допомогла нам це зробити лялька  –Каркуша. Вона так скучила за дітьми за ширмою ,що вивчила  вірш О.Орача і зібрала  всі  назви професій зі своїм улюбленим словом « Кар». 
  Загадки,ребуси, прислів’я , приказки, гра «Добери слово» - ось який у нас різнобарвний  бібліоколейдоскоп!
















  Спочатку другокласники відгадували наші загадки,а потім  наші гості за допомогою жестів розповіли бібліотекарям і своїм однокласникам  ким працюють батьки.   Світ професій справді  схожий на калейдоскоп . І наші  гості з задоволенням  відкрили нам свої бажання ким вони стануть. Чого ми тільки не почули! У нас зібрались співаки і кінозірки,дегустатори і програмісти, перукарі і кондитери. І навіть хакер  з яким поряд сидів поліціант.

Учитель, лікар чи геолог,
Письменник, слюсар чи тесляр–
Всі називають головною
Одну професію – школяр!

   І це справді так. А бібліотека може допомогти ,щоб навчання стало цікавим. На нашу тематичну поличку «Круто бути….» ми зібрали і представили  книжки,які пов’язані з нашою темою .







Немає коментарів:

Дописати коментар

    Бібліовізит: Краєзнавча година: « В об’єктиві Нова Каховка» У кожного куточка на земній кулі є свої ознаки, що визначають його своєр...