вівторок, 21 січня 2020 р.

Всеукраїнський конкурс дитячого читання



Книгоманія – 2020
Україною крокує 2020-й рік. Вже закінчилися зимові свята, сіли за парти школярі, а в українські бібліотеки прийшло свято тих, хто любить читати. Назва йому – «Книгоманія». З 17 січня по 18 лютого триватиме перший тур Всеукраїнського конкурсу дитячого читання «Книгоманія – 2020». До участі у ньому запрошуються учні 6-7 класів.
Міська бібліотека для дітей традиційно запрошує своїх читачів до участі у цьому конкурсі.
Бібліотекарі дитячої бібліотеки вже побували з візитами у школах міста: НВК №  2, ЗОШ № 1, ЗОШ № 4  та гімназії.
Майбутніх учасників конкурсу знайомлять з умовами та правилами  і  пояснюють як правильно заповнити Читацький щоденник, який повинен містити відгуки про чотири прочитаних книжки, можливі малюнки, власні пропозиції та поради щодо прочитаного. Вже у лютому місяці обиратимемо «Суперчитача бібліотеки». Кожен учасник отримає «Сертифікат учасника», а переможець – звання  «Суперчитача бібліотеки» та запрошення до участі у 2-му турі. Бібліотека чекає своїх потенційних  «суперчитачів», чекають їх і нові книжки українських та зарубіжних авторів, які знайдуть свої відгуки у  дитячих «Читацьких щоденниках».


Немає коментарів:

Дописати коментар

    Бібліовізит: Краєзнавча година: « В об’єктиві Нова Каховка» У кожного куточка на земній кулі є свої ознаки, що визначають його своєр...