середу, 25 вересня 2019 р.

Творчі канікули


 Творчі канікули – 2019: підсумки обласного етапу
Міська бібліотека для дітей  радо хоче поділитися досягненнями своїх читачів. Вже третій рік поспіль наша бібліотека, разом зі своїми активними та не байдужими читачами приймає участь у Всеукраїнському дитячому літературному конкурсі «Творчі канікули».

Цього року, серед 47 поетичних і прозових творів, поданих на розсуд обласного журі, дитяча бібліотека має своїх переможців.
У номінації «Так, я люблю Україну», у віковій категорії 11-13 років перше місце здобула учениця  7-го класу гімназії (з 1 вересня –  8-го класу ліцею) – Басова Ангеліна.

Ангеліна розповіла  про визначні місця Херсонщини, де вона побувала разом зі своїм класом, представила також своє рідне місто, яке  дуже любить.
У номінації «Природа – джерело натхнення та краси», у віковій категорії 14-18 років третє місце виборола учениця 9-го класу ЗОШ № 4 (з 1 вересня – студентка Бериславського педагогічного коледжу) – Третьякова Анастасія.

Настя написала творчу роботу, розкриваючи красу природи у віршах, творах мистецтва, народній мудрості.
Обидві дівчинки є читачками міської бібліотеки для дітей, волонтерами та помічницями бібліотекарів. Ми від щирого серця вітаємо переможниць, а також дякуємо батькам за розуміння та підтримку.
Підсумковий, третій етап конкурсу відбуватиметься в Києві, з 15 вересня по 30 жовтня, оскільки головним із організаторів є Національна бібліотека для дітей. Найкращі роботи будуть видані окремою збіркою. Маємо надію прочитати там і роботи наших учасниць.

Немає коментарів:

Дописати коментар

    Бібліовізит: Краєзнавча година: « В об’єктиві Нова Каховка» У кожного куточка на земній кулі є свої ознаки, що визначають його своєр...