понеділок, 30 вересня 2019 р.


Весь світ з вами, якщо ви – з нами!
До всіх колег і до своїх читачів з такими словами звертається сьогодні увесь колектив міської бібліотеки для дітей. Сьогодні – наше свято, Всеукраїнський день бібліотек.


Ми сьогодні, як завжди, разом зі своїми читачами, а вони сьогодні, звісно, разом із нами. Ми усі – учасники бібліотечної акції «Весь світ з вами, якщо ви –з нами!»


Такі реклами-запрошення підготували ми для своїх читачів, а ще прикрасили «книжкове дерево мудрості».


І нехай вітер трішечки заважав читати, та все ж, уважні читачі були уважні, як завжди. Тягнулися до мудрості і малі, і великі, і зовсім дорослі.



Охоче прийняли участь у книжковій вікторині-лотереї та понесли додому ще по одній ручці (у школі ж згодиться).



Бібліотечні ребуси легко піддавалися не всім, а дехто впорався миттєво.


Були ще й такі читачі, які привели з собою батьків, але нагороду все ж таки отримали самостійно.

Розглядали діти книжки, які ми запропонували для перегляду.


Були сьогодні ще й яскраві подарунки, які ми дарували своїм читачам… і не тільки.




Це – пізнавально-ігрове видання для дітей та батьків – журнал «Яблунька». 27 вересня до бібліотеки завітала редактор журналу Тетяна Іванівна Лазебник. Це був подарунок напередодні Всеукраїнського дня бібліотек. Тож, сьогодні, під час бібліотечної акції, бібліотекарі інформували і дітей, і батьків про це яскраве та цікаве видання та охоче дарували журнал.


Акція завершилася та двері бібліотеки завжди відкриті для усіх, хто книжку любить, хто до пізнання відкритий. «Весь світ з вами, якщо ви –з нами!» Не тільки сьогодні, а завжди. Зі святом, дорогі колеги! Зі святом, наші дорогі читачі!



Немає коментарів:

Дописати коментар

    Бібліовізит: Краєзнавча година: « В об’єктиві Нова Каховка» У кожного куточка на земній кулі є свої ознаки, що визначають його своєр...