четвер, 14 лютого 2019 р.

Бібліотечне асорті: «Від серця до серця».


Любов підносить серце над землею
І робить дивовижні чудеса.
Стає людина зовсім інша з нею,
Тоді в її душі живе краса.
Тоді в душі троянда розцвітає,
Співає у душі тоді весна!
Любов людська велику силу має,
Зцілити може й оживить вона.
І знову лютий. Але про який холод йдеться, коли обличчя усміхнене, комірці прикрашають сердечка-символи, а в поштовій скриньці ви знаходите довгоочікуване й таке коротке зізнання.
Зранку 14 лютого до міської бібліотеки для дітей завітали школярі 4-Б класу гімназії, щоб поспілкуватися про любов та дружбу. Бібліотекарі розповіли лірично-історичну легенду по Святого Валентина, почитали гарні вірші про дружні стосунки.  

Дітям було запропоновано поміркувати на тему «Що таке любовь у їхньому розумінні.

Далі діти пригадували казкові пари, які дружили чи кохали один одного в художніх творах. Русалонька, Попелюшка і Спляча красуня, царівна-жаба дочекалися своїх принців.  Діти згадали і гарних друзів: Незнайка та Кнопочку, Машу та Ведмедя, Мальвіну і П’єро.
Гуртом посміялися, переглядуючи випуски «Єралашу»: «Романтика», «Дивне кохання».
Бібліотекарі провели з учнями  асорті з веселих конкурсів. Командно допомагали Попелюшці перебрати чечевицю і квасолю, хлопці варили «борщ» в кулінарному конкурсі. Діти  складали чарівні пазли і змагалися «Хто зверху? Дівчатка, чи хлопці». Дівчатка відповідали на запитання для хлопчиків, а хлопчики навпаки – на запитання для дівчаток. Перемогла дружба.


 
Останнью родзинкою свята стало серце, викладене з кольорових пластикових кришечок.


                  Діти в піднесеному настрої пішли вітати своїх друзів!


Немає коментарів:

Дописати коментар

    Бібліовізит: Краєзнавча година: « В об’єктиві Нова Каховка» У кожного куточка на земній кулі є свої ознаки, що визначають його своєр...