четвер, 29 червня 2017 р.

«Читай новинки на канікулах!»

  На довгих канікулах буває сумно.  Комп’ютерні ігри набридли, друзі роз’їхались, батьки зайняті, а у тебе багато вільного часу. Приходь до нас у гості і вибери почитати новеньку книжку від Сашка Дерманського.
Трилогія про дівчинку Маляку, яка стала принцесою Драконії.



 Це почесно, бо до тебе весь час приходять  по пораду, по справедливість або просто лизькнути. Але і так само небезпечно, бо ж  рано чи пізно настане час, коли якийсь драконисько захоче тебе.. проковтнути.  Невже то є кінець?


Хочеш покататись на мітлі разом зі старою відьмою і чаклунським котом Аристархом? Відкрий повість Володимира Рутьківського «Гості на мітлі» і ти потрапиш на містичну Лису гору і познайомишся з цікавими героями цієї книжки.


Що  ти знаєш про свято Івана Купало?   Коли  прочитаєш пригодницьку повість Сашка Дерманського « Танок Чугайстра»,  ти почуєш голос трембіти, розсунеш смерекові віти і на галявині побачиш веселого Чугайстра і він запросить тебе до танцю.  

Немає коментарів:

Дописати коментар

    Бібліовізит: Краєзнавча година: « В об’єктиві Нова Каховка» У кожного куточка на земній кулі є свої ознаки, що визначають його своєр...