вівторок, 13 червня 2017 р.

Бібліо - глобус:

 «Японія - країна чудес»

2017 рік проголошено роком Японії в Україні.






 Найвіддаленіший Далекий Схід…Тут встає сонце, і люди тут першими на Землі зустрічають світанок.   «Країною Східного Сонця» називають Японію , і навіть на державному прапорі цієї країни зображене сонце. Історія цих земель настільки древня, що губиться в сутінках тисячоліть.

Літній табір гімназії з задоволенням відправився у віртуальну  мандрівку по Японії. Ми познайомились з древніми традиціями японців. Школярі з  захватом  демонстрували японські поклони-привітання, мистецтво володіння паличками для їжі і свою рівновагу. Японці люблять природу і вміють цінувати її красу. Для мешканців Країни східного Сонця спілкування з природою -  невід’ємна частина культури, перемога над швидкістю сучасного життя. Разом з бібліотекарем наші читачі прослухали класичну японську музику, і почитали поезію зі збірки «Сто краєвидів малювали хмари». І звичайно погралися в ігри японської дітвори. Наші діти на годину перетворились на маленьких японців.







 А як приємно повертатися додому! В гостях гарно, а дома краще! Гарного відпочинку, діти! 

Немає коментарів:

Дописати коментар

    Бібліовізит: Краєзнавча година: « В об’єктиві Нова Каховка» У кожного куточка на земній кулі є свої ознаки, що визначають його своєр...