середу, 12 квітня 2017 р.

               Загадковий дайжест: « Веселі завданнячка»
  Сьогодні у молодшому відділі міської  бібліотеки для дітей було весело і цікаво.  Дівчатка проковтнули Смішинку , а хлопці Смішарика. Але тільки на одну годину! Щоб щирий дитячий сміх почули всі!
Перше квітня всі чекають
Бо сміятись полюбляють
Маєш добрий слух і зір,-
Та нікому ти не вір.
Сьогодні була торба сміху,
Всім нашим гостям на утіху.

 Бібліотекарі познайомили  дітлахів  з історією   виникнення першоквітневого, жартівливого свята. Другокласники, а потім і третьокласники гімназії   по секрету розповіли нам  про домашні  жарти  і хто як на них зловився.
А яке ж свято без конкурсів! У нас їх вистачило на всіх. Спочатку учні розшифрували казкові телеграми, потім прочитали веселі вірші Василя Шаройка і Андрія  Динника. А далі артисти з класу показували свої таланти і вправність в індивідуальних конкурсах. Хлопці перетворились у маленьких лебедів з балету  П. Чайковського, а дівчатка у грізних кікбоксерів. Хтось співав пісню з закритим ротом, а хтось перевтілився  у маленьких мавпочок. Сміх додав всім здоров’я і хорошого настрою!









Немає коментарів:

Дописати коментар

    Бібліовізит: Краєзнавча година: « В об’єктиві Нова Каховка» У кожного куточка на земній кулі є свої ознаки, що визначають його своєр...