неділю, 3 квітня 2016 р.

Відео-мандрівка «Таємниця скляної гори»

      Продовжується тиждень дитячої книги у міській бібліотеці для дітей. 30 березня  у молодшому відділі зібрались члени клуба: «Книгочитограйка». Сьогодні ми за допомогою Інтернет мандрували заповітними куточками Закарпаття. Найбільше маленьких мандрівників вразив Мукачівський замок Паланок. За допомогою фотографій ми зуміли познайомитись з красотами всіх терас.
       Сучасна фортеця складається з чотирьох терас, на яких побудовано три замки. До старого Верхнього замку були прибудовані Середній і Нижній, а також зовнішнє обороне кільце, яке складалося з наповненого водою рову, земляних валів, частоколу і кам’яної  стіни з бійницями.
       Щоб більше відчути історичну атмосферу діти прочитали закарпатські народні казки і легенди зібрані 200 років тому Михайлом Фінцицьким.
     

    Діти завжди діти. І серед них можливо є майбутні архітектори. Закінчилась наша зустріч великим будуванням. Наші читачі створили свій замок Дружби. 


    А першого квітня на абонементі для дошкільників та учнів 1-4 класів відбулася міні вікторина біля книжкової виставки  «На крилах року». Ми згадали письменників-ювілярів і книжки, які у 2016 році відзначають свій день народження.





Немає коментарів:

Дописати коментар

    Бібліовізит: Краєзнавча година: « В об’єктиві Нова Каховка» У кожного куточка на земній кулі є свої ознаки, що визначають його своєр...