вівторок, 26 квітня 2016 р.


Презентація профіквесту «Мій край – перлина в двох долонях: степу і Дніпра»
26 квітня у бібліотеці для дітей м. Нова Каховка відбулася презентація інноваційного проекту для учнівської молоді «Обласний профіквест: В долонях степу і Дніпра», який проводиться з метою сприяння національно-патріотичному вихованню дітей старшого шкільного віку шляхом підвищення їх поінформованості про соціальний та економічний розвиток рідного краю, його природні ресурси, історичну та культурну спадщину.  
                                                                                                                                                                          
                                                                До нас завітали : спеціаліст міського Центру зайнятості Гладченко Ольга Миколаївна, директор Новокаховської ЦБС Петрова Людмила Миколаївна, керівник громадської агенції регіонального розвитку Таврійського об’єднання територіальних громад Ярмій Павло Олексійович та «головні герої» дійства – учні 3(7)-А класу Новокаховської гімназії разом зі своїм класним керівником Тихомировою Тетяною Сергіївною.
Після офіційного відкриття та знайомства з гостями та організаторами проекту, діти – майбутні учасники  переглянули  презентацію та прослухали інформацію про минулий проект «Профістарт: юні обирають майбутнє»  і ознайомилися із завданнями, які стоятимуть перед ними.


Після цього відбулося бліц-опитування квест-команди. Приємно вразило те, що діти налаштовані на роботу, творчі та натхненні майбутніми дослідженнями і, головне, впевнені у своєму успіхові.


Додав їм впевненості виступ нашого гостя – Ярмія П.О, який зараз приймає участь у підготовці до Таврійського туристичного конгресу,  що відбудеться в Новій Каховці   13-15 травня  за підтримки департаменту зовнішньої економічної діяльності, туризму та курортів Херсонської обласної державної адміністрації, який є одним із співорганізаторів обласного профіквесту для учнівської молоді.
Павло Олексійович  показав презентацію, складену для майбутніх учасників туристичного конгресу,  в якій розкрита туристична привабливість нашого міста. Дякуючи нашому гостю, і ми, і квест-команда маємо тепер заданий вектор роботи у проекті та знаємо, що показати  потенційним туристам, які приїдуть до Нової Каховки.

У читальній залі бібліотекарі організували книжкову виставку- інформацію «Найбільш привабливі екскурсійні маршрути Нової Каховки».



Саме біля цієї виставки міська бібліотека для дітей представляє профі-квест-команду, яка буде досліджувати туристичну привабливість рідного міста в обласному профіквесті  «В долонях степу і Дніпра».


Немає коментарів:

Дописати коментар

    Бібліовізит: Краєзнавча година: « В об’єктиві Нова Каховка» У кожного куточка на земній кулі є свої ознаки, що визначають його своєр...