середу, 8 травня 2019 р.


                                          Година пам’яті: « Останні свідки». 
                              Війна очима дітей в художній літературі».


  Все далі від нас лихоліття Другої світової війни.  Важко розповідати   дітям про страшні і трагічні події.  Як донести до маленького читача героїчні  сторінки нашої історії?  Це можна зробити через вірші та оповідання,які є у фондах кожної бібліотеки.
  7-8 травня до міської бібліотеки для дітей завітали учні: 2-Б,1-А,4-А,4-Б,4-В  гімназії на годину пам’яті: «Останні свідки». Війна очима дітей в художній літературі » бібліотекарі молодшого відділу підготували рекомендаційний огляд літератури «Дітям про війну». Були зачитані уривки зі збірки «Медаль за бій,медаль за труд» і «А лет тебе сколько солдатик?» сьогоднішні діти довідались про військові будні та звитяги своїх ровесників, юних героїв війни: Аркадія Каманіна, Борю Кулешова, Сергія Альошєва- шестирічного захисника Вітчизни та херсонців -Володю Тертичного, і Євгенію Слуцьку . 





А наші найменші  відвідувачи прослухали  вірші зі збірки О. Благініної «Чому ти шинель бережеш?» і переглянули електронну презентацію присвячену подіям Другої світової війни.







Немає коментарів:

Дописати коментар

    Бібліовізит: Краєзнавча година: « В об’єктиві Нова Каховка» У кожного куточка на земній кулі є свої ознаки, що визначають його своєр...