понеділок, 27 травня 2019 р.

Ігри патріотів Херсонщини


Канікули не на заваді!
Більшість учнів новокаховських шкіл з понеділка, 27 травня уже на канікулах. Всіх вітаємо та бажаємо корисних, пізнавальних та активних літніх днів відпочинку! А у нас, у міській бібліотеці для дітей перший день канікул розпочався із візиту учнів 7-А класу гімназії, які завітали, щоб стати учасниками I туру обласного інтелектуального турніру «Ігри патріотів Херсонщини». Ми запропонували своїм читачам гру «Лицарі Таврійського краю». Наразі, маємо переможця – Машинець Анастасію.



Хлопці після гри побігли на заняття по секціям, а дівчата знайомилися з книжками, які розміщені на тематичній книжковій виставці «Ігри патріотів Херсонщини», бо ні «Тараса Бульбу» Миколи Гоголя, ні «Енеїду» Івана Котляревського ні, тим паче, «Чорну Раду» Пантелеймона Куліша вони ще не вивчали. Наша виставка та, власне, гра дають їм таку нагоду. Тож, вітаємо переможницю та чекаємо восени у II  турі!



Немає коментарів:

Дописати коментар

    Бібліовізит: Краєзнавча година: « В об’єктиві Нова Каховка» У кожного куточка на земній кулі є свої ознаки, що визначають його своєр...