пʼятницю, 17 травня 2019 р.

Бібліотечні пригоди до Дня Європи:


Квіти – символи країн ЄС!

         До днів Європи в Україні читай лики міської бібліотеки для дітей здійснили захоплюючу подорож  європейським квітковим царством.


         Подорож видалася віртуальною і  з присмаком пригод і читання



Бельгійці, на жаль, собі національну квітку не вигадали, але ж саме у них водиться той самий Птах щастя;) Тож  оминути негласну столицю Європи – Бельгію ми не могли і подорож розпочали саме звідти.



У кожній країні дітей чекали цікавинки і завдання від « місцевих» книжкових героїв - розгадавши яке, діти знаходили між сторінок книжки квітку-символ певної країни.


Дізнавшись про безліч цікавих подій, пов’язаних з історією квітів в історії людей, ми трішки «погадали» на ромашці, знайшли щасливу квітку в суцвітті бузку та склали власний квітковий гороскоп. Тож запевняємо: Все буде добре!!!

Неймовірно, але є люди які бояться квітів, цей вид фобії називається — Антофобія. Серед наших дітей таких,  на щастя, не було, тому далі була неймовірна квіткова вікторина. 
Кожен учасник якої на щастя і на згадку отримав квіточку-символ.


Немає коментарів:

Дописати коментар

    Бібліовізит: Краєзнавча година: « В об’єктиві Нова Каховка» У кожного куточка на земній кулі є свої ознаки, що визначають його своєр...