вівторок, 29 січня 2019 р.


«Біліокре@атив»-2018
Літературна тусівка : «Догіпедія,або жив-був пес».
22- 25 січня    бібліотекарі молодшого відділу   міської бібліотеки для дітей  запросили на бібліокре@тив   літературна тусівка: «Догіпедія, або жив-був пес» учнів 2-А, 1-Г, 2-В,3-В,1-Б    класів школи-гімназії, аби розповісти їм про братів наших менших-собак. Сама ідея була придбана на бібліокре@тиві бібліотечних інноваційних ідей  у -2018 році .

Важко знайти таку людину,яка не зустрічала у своєму житті собаку. У когось вони живуть вдома і  вся родина від цього щаслива. А хтось тільки бажає завести собі чотирилапого друга.
За допомогою електронної презентації бібліотекарі розповіли дітям про дуже великих собак,які потребують багато їжі,вільного місця і великої уваги господаря. Це- мастиф Айкама Зорба,який важить 155кг! Сюди потрапив ірландський вовкодав, сенбернар та леобергер. Ці собаки вразили хлопчаків, а от декоративні собачки: болонка,пекінес ,пудель,йорк, та інші маленькі породи сподобались більше дівчаткам.




Собаки це не тільки наші друзі ,а і помічники. Білка і Стрілка, Лайка- відомі космонавти , пес на ім’я  Рекс був нагороджений орденом у роки Другої світової війни і прийняв участь у параді Перемоги. Сербернар Баррі – рятував людей у горах, а героїчний Балто привіз маленьким діточкам сироватку від  загрозливої хвороби. Наші діти не тільки слухали , а і приймали участь у літературній вікторині, і  за вірну відповідь отримували медаль у вигляді  цукрової кісточки . 




А щоб наші маленькі читачі змогли більше довідатись про собак бібліотекарі підготували книжкову виставку «Догіпедія,або як дружити з собакою.»



 Після наших зустрічей книга Міхаїла Яснова «Життя видатних тварин» стала дуже популярною. На абонементі утворилась черга. А от першокласникам більше сподобались «Казки і історії» Сутєєва В.Г.  Кожен знайшов собі книгу до душі.





Немає коментарів:

Дописати коментар

    Бібліовізит: Краєзнавча година: « В об’єктиві Нова Каховка» У кожного куточка на земній кулі є свої ознаки, що визначають його своєр...