вівторок, 2 жовтня 2018 р.

Форум, графіті і танці!!!



Саме так насичено і весело пройшов суботній вікенд новокаховської команди «ProfiЛіц».

         Місто святкувало день народження, тож позитивних емоцій  і зустрічей виявилося багато, і треба побувати скрізь.


29 вересня в Новій Каховці відбувся Форум молодіжних лідерів. Його реалізовувала громадська організація «Агенція регіонального розвитку Таврійського об'єднання територіальних громад».



 У форумі взяли участь понад 70 студентів та учнів з Херсонщини — Нової Каховки, Каховки, Берислава та Херсона.
Говорили про важливість залучення молоді реалізовувати свої проекти і професійний потенціал саме в Україні.

Дівчата з «ProfiЛіц» та Павло Ярмій, засновник та  голова правління ГО «Агенція регіонального розвитку Таврійського об'єднання територіальних громад».

Також учасники форуму взяли участь у відкритті пам’ятного знаку «Нова Каховка — це Європа». 

Щирі серця наших дівчаток і палкі привіти  – Україні і Європі!;)


Махнули пензликом та вмотивувалися до гарних корисних справ на  конкурсі графіті, організованому  Агенством регіонального розвитку Таврійського об’єднання територіальних громад. Тема конкурсу «Молоді лідери рулять!» — про молодь, відповідальність, Україну, патріотизм, розвиток та майбутнє.

Ось він - подарунок Новій Каховці від студентів спеціальності образотворче мистецтво факультету культури і мистецтв ХДУ.

За доброю традицією друга частина урочистостей, які присвячені Дню міста Нова Каховка розпочалися святковою ходою по Дніпровському проспекту і проходили через Центральну площу міста.


В Новокаховській ході на День міста взяли участь представники влади та почесні гості, освітяни, представники культури,  відділу сім’ї, молоді та спорту, спортивних шкіл міста та секцій з різних видів спорту.



А поки містяни «ходили»,  команда «ProfiЛіц» танцювали, свято ж!!!;))


Немає коментарів:

Дописати коментар

    Бібліовізит: Краєзнавча година: « В об’єктиві Нова Каховка» У кожного куточка на земній кулі є свої ознаки, що визначають його своєр...