понеділок, 31 липня 2017 р.

ювілей


Бібліотеці для дітей – 65! Свято триває!
Цьогорічний початок літа для міської бібліотеки для дітей був по-святковому піднесеним, адже 08 червня ми  у колі друзів, почесних гостей та наших вірних читачів  відзначили 65-ту річницю  з дня народження дитячого храму книг. На тому святі колектив бібліотеки дякував приватному підприємцеві Савичу Роману Олександровичу за два прекрасні столи, які прикрасили читальний зал для учнів молодшого віку. Депутати ж міської ради Хоменко Сергій Вікторович та Афанасьєв Олександр Іванович  до тих столиків подарували ще й 12 стільчиків. На протязі літа малеча вже встигла «обжити» нові меблі, граючись та читаючи в бібліотеці.


Для читачів старшого віку начальник відділу культури і туризму Зарудна Наталія Сергіївна подарувала в день святкування сертифікат на придбання офісних стільців від міської влади. І ось сьогодні, 31 липня разом із заступником міського голови Сироватко Володимиром Миколайовичем, Наталія Сергіївна  привезла той подарунок до бібліотеки.


Трапилася ця подія дуже вчасно, адже народилася міська бібліотека для дітей 30 липня 1952 року. Тож,  подарунок «приїхав» саме,  як кажуть,  «до столу».   Гості наші привітали працівників бібліотеки та її читачів ще раз з ювілеєм та закликали молодь до читання.
А після того, як наші поважні гості поїхали у своїх справах, хлопці допомогли розібрати  стільці та «приміряли» їх разом із дівчатами  під себе, зробивши фото на згадку.



Ще цього дня, як і напередодні та на протязі літа, ми запрошували своїх читачів знову переглянути ювілейну виставку «Це – моя бібліотека!»,  та альбоми, де вся наша історія. Дітвора  читала журнали, «приміряючи» нові  стільці, а виставку та альбоми роздивлялися і мами,  і  бабусі, і наші поважні гості.






Літо триває, ми чекаємо своїх читачів, які зможуть переглянути  фотоматеріали, зібрані бібліотекарями  та згадати свою юність чи дитинство. Запрошуємо до міської бібліотеки для дітей!


Немає коментарів:

Дописати коментар

    Бібліовізит: Краєзнавча година: « В об’єктиві Нова Каховка» У кожного куточка на земній кулі є свої ознаки, що визначають його своєр...