середу, 4 березня 2015 р.

                          Літературне знайомство
   «Веселий та повчальний світ Всеволода Нестайка»

      Коли починаєш  подумки мандрувати   кращими творами української літератури для дітей, то одна з зупинок  має назву –  «Всеволод Нестайко».   4 березня учні 3-Б класу  гімназії прийшли на заочне літературне знайомство  з творчістю відомого українського казкаря, оповідача і знавця дитячих душ.


      Діти з задоволенням прослухали оповідання "Злочин" Жори Горобейка". Маленькі читачі поділились своїми враженнями від прочитаного. За допомогою бібліографічного огляду: «Чарівник країни Сонячних Зайчиків», третьокласники побачили, які ще книжки В. Нестайка є у дитячій бібліотеці.
       Не обійшлось і без сюрпризу, за допомогою інтернету читачі перетворились на глядачів і передивились чорно-білу стрічку : «Тереадори з Васюківки», яка вийшла на екрани у 1965 році. Фільм отримав Гран-прі на Міжнародному фестивалі в Мюнхені, Німеччина у 1968 року і головну премію на Міжнародному фестивалі в Олександрії, Єгипет у 1969 року. Не зважаючи на час він викликав дуже позитивні емоції і діти побігли розповідати про це своїм батькам.


Немає коментарів:

Дописати коментар

    Бібліовізит: Краєзнавча година: « В об’єктиві Нова Каховка» У кожного куточка на земній кулі є свої ознаки, що визначають його своєр...