понеділок, 6 грудня 2021 р.

Волонтери + «Видавництво Старого Лева»

#Новокаховська_міська_бібліотека_для_дітей_та_юнацтва

#Я_і_Старий_Лев


         Сьогодні розкажемо історію справжньої  дружби перевіреної роками😊

Розпочалася ця книжково-волонтерська  історія далекого 2012 року зі старту Херсонської обласної бібліотечної акції на підтримку дитячого читання «Мрій! Читай! Досягай!». Бібліотеки Новокаховської централізованої бібліотечної системи одноголосно стали популяризувати книжки і читання таким новим, цікавим і надзвичайно дієвим способом. Дітлахи-волонтери відгукнулися відразу! Хто ж відмовиться від читацьких пригод?! А от з книжками було не дуже … Аж поки не знайшовся добрий чарівник в особі депутата Херсонської обласної ради 6 скликань, громадського діяча Сидоренко Олександра Миколайовича. Олександр Миколайович став не тільки партнером програми у місті Нова Каховка, а й головним книжковим меценатом даної акції.

         Саме книжками «Видавництва Старого Лева» традиційно комплектуємо ранці-читанці для бібліотечних волонтерів, читачів-учнів 5-9 класів, які популяризують читання серед дошкільників та учнів 1-4 класів.


         Шановний, Яскравий, Ілюстративний, Змістовний, Веселий, Дотепний, Неперевершений «Старий Лев», бібліотечні волонтери міської бібліотеки для дітей та юнацтва Новокаховської ЦБС, щиро вітаємо Вас з 20-річчям!!!









Бажаємо для нас ще більше нових книжок😊!!!



Немає коментарів:

Дописати коментар

    Бібліовізит: Краєзнавча година: « В об’єктиві Нова Каховка» У кожного куточка на земній кулі є свої ознаки, що визначають його своєр...