понеділок, 22 листопада 2021 р.

«Ігри патріотів Херсонщини - 2021»: ІІІ обласний тур!

 Напередодні Дня Гідності і Свободи міська бібліотека для дітей та юнацтва взяла участь у VI обласному інтелектуальному турнірі «Ігри патріотів Херсонщини - 2021» (ІІІ обласний тур)

        Учасниками були найкращі знавці рідного краю – переможці ІІ (районного)  туру:

·       У молодшій віковій категорії (4-5 класи) Кіріл Архипов, учень 5-А класу Академічного ліцею «Спектр», читач міської бібліотеки для дітей та юнацтва (знання тваринного, рослинного світу, рідного краю, основні історичні події Херсонщини)

·       У середній віковій категорії (6- класи) Михайло Петровський, учень 6 класу Веселівського ліцею, читач Веселівської сільської бібліотеки (знання пам’яток і пам’ятних місць, топоніміка Херсонщини, Лицарі Таврійського краю,  козацька доба в історії Херсонщини)

·       У старшій віковій категорії (8-9 класи) Володимир Микитенко, учень 8-Б класу Ліцею № 2 ім. А. Бахути, читач міської бібліотеки для дітей та юнацтва (знання письменників Херсонщини, «Етнічний калейдоскоп Херсонщини», «Мистецька палітра Херсонщини»).

Змагання учасників ІІІ туру проводилося у формі тестування Онлайн на гугл формах.

За 15 хвилин кожен учасник повинен був відповісти на 40 питань.

В обласному турі було майже 100 учасників. По закінченню компітентне журі підвело підсумки, які були оголошенні на святкового фіналі інтелектуального турніру «Ігри патріотів Херсонщини - 2021». В кожній віковій категорії присвоювали І, ІІ і ІІІ місця.





ІІ місце у молодшій віковій категорії здобув Кіріл Архипов, учень 5-А класу Академічного ліцею «Спектр», читач міської бібліотеки для дітей та юнацтва.

Щирі вітання Кірілу за його перемогу. Надішлють диплом і подарунок.

Директор Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки Бардашевська А.І. відзначила координаторів трьох громад: Чаплинської, Новокаховської та Асканійської. Зачитала подяку Карпенко В.І., завідувачкі міської бібліотеки для дітей та юнацтва та відзначила активну роботу бібліотекарів. За підсумками, для бібліотеки подарунок – підбірка нових книжок.

Немає коментарів:

Дописати коментар

    Бібліовізит: Краєзнавча година: « В об’єктиві Нова Каховка» У кожного куточка на земній кулі є свої ознаки, що визначають його своєр...