середу, 22 вересня 2021 р.

Підсумок Обласної програми літніх читань

 

«Канікули з книгою - 2021»

            Наш бібліотечний простір відкритий для усіх і кожного! У Новокаховській міській бібліотеці для дітей та юнацтва однаково затишно і комфортно і Читачам, і  Театралам, і Танцюристам, і Художникам! У нас вчать уроки, малюють, ліплять, грають  і граються.

         А  от сьогодні ми святкували!


 Привітати найкращих читачів літа прийшли почесні гості: директор Новокаховської ЦБС Людмила Миколаївна Петрова, спеціаліст по бібліотечних фондах міського відділу освіти Наталя Василівна  Верішко та депутат Новокаховської міської ради Олексій Олексійович Кибалко. Завдяки фінансовій підтримці Олексія Олексійовича наше Свято мало шоколадний присмак😊












Бібліотекарі надзвичайно щасливі , що кожного року кількість Лідерів читання збільшується!  Цьогоріч Аж 44 дитини, учнів 2-7 класів Новокаховської гімназії, Гімназії № 2 ім. А. Бахути, Академічного ліцею «Спектр», СЗОШ № 8 отримали  не тільки задоволення від читання, грамоти, призи,  а й гарний настрій, який допомогли організувати бібліотечні волонтери та активісти!

Діти з задоволенням танцювали!







Переглядали інсценізацію казки на новий лад!




Та згадували особливості сучасних книжкових персонажів у інста-грі «Літературні герої»! 







А також зізнавалися чому вони люблять Бібліотеку:) 






Колектив бібліотеки дякує своїм читачам, батькам, вчителям, гостям за чудовий настрій і підтримку дитячого читання! Ми – вас Любимо!

 

Немає коментарів:

Дописати коментар

    Бібліовізит: Краєзнавча година: « В об’єктиві Нова Каховка» У кожного куточка на земній кулі є свої ознаки, що визначають його своєр...