вівторок, 13 липня 2021 р.

БібліоТус@:

 Бджолині історії…

#Новокаховська_міська_бібліотека_для_дітей_та_юнацтва

#БібліоТуса_@                

#Український_інститут_книги

#Програма_поповнення_фондів

 

         А ми продовжуємо пізнавати світ за допомогою книжок, отриманих від Українського інституту книги. Сьогоднішня наша #бібліоісторія про тих, завдяки кому почався сезон ласування медомJ

Мабуть, саме бджола є найбільш корисною у господарстві комахою нашої планети, адже завдяки їй люди з давнини мають можливість ласувати медом. Ще в давні часи люди навчилися спеціально розводити бджіл, а мед, отриманий з їх допомогою, протягом століть служив, як улюбленими солодкими ласощами, так і ліками.

Енциклопедія «Усе про бджіл… і не тільки» у легкій гумористичній формі розповідає про устрій бджолиного життя. Тут ви зустрінете бджіл-робітниць, які змінюють за життя дев’ять професій, та трутнів-ледацюг, які тільки й роблять, що їдять; познайомитеся з алхімією меду, восковим палацом та маткою – королевою бджіл. Усі факти рясно прикрашені гумористичними ілюстраціями та кумедними підписами, які точно не залишать вас байдужими до великої бджолиної родини.

А нашу #бібліодітвору не залишають байдужими ігри, завдяки яким ми знайомимо читай ликів і з книгами і зі світом.

Повірте на слово, хлопці просто шаленіли від азартної гри «Шалені бджоли»J І не лише шаленіли, а ще й пізнавали комашиний світ!












А дівчатка малювали бджолині міста та бджолу своєї мріїJ


Ну і улюблена гра всіх часів і народів – помірятися хто круче «Бджола чи Метелик»J






Немає коментарів:

Дописати коментар

    Бібліовізит: Краєзнавча година: « В об’єктиві Нова Каховка» У кожного куточка на земній кулі є свої ознаки, що визначають його своєр...